Borttagning

För att behålla friska naglar är det viktigt att använda en korrekt borttagningsmetod. Korrekt borttagning är viktigt för att undvika skador på dina naglar.

Det finns olika metoder du kan använda, beroende på dina preferenser och vilken produkt du använder.

Soak off

Ett sätt att ta bort dina produkter kan vara med soak off-metoden. Här använder du Nail Polish Remover för att lösa upp produkterna på dina naglar. Här kan du antingen använda våra soak-off clips eller Remover Wraps.

Soak-Off Clips

När du använder Soak-Off Clips, använd luddfria pads och Nail Polish Remover. Börja med att fila av top coat med en nagelfil med Grit 180/220. Detta steg är avgörande för att produkterna ska lösas upp genom att top coat tätar och kapslar in de återstående produkterna.

TIPS: Du kan med fördel applicera nagelbandsolja på huden runt naglarna innan du använder soak-off clips, för att minska den uttorkande effekten på huden.

När du filat av ditt top coaty, fukta en luddfri pad med Nail Polish Remover. Placera sedan den våta paden på nageln och applicera soak-of clips så att de sitter fast på nageln. Låt dem sitta i ca 10 minuter så att produkterna löser upp sig. Ta bort dina clips och använd en nagelbands pusher för att försiktigt peta bort den lossade produkten. Om du har ömtåliga naglar rekommenderar vi att du istället använder en rosenpinne för att ta bort lös produkt. Om det fortfarande finns små rester kan du använda en buffer för att ta bort dem. Avsluta med att applicera olja på naglarna för att vårda dem.

Remover Wraps

När du använder Remover Wraps måste du använda en Nail Polish Remover. Börja med att fila av top coat med en nagelfil med Grit 180/220. Detta steg är avgörande för att produkterna ska lösas upp genom att top coat tätar och kapslar in de återstående produkterna.

TIPS: Du kan med fördel applicera nagelbandsolja på huden runt naglarna innan du använder remover wraps clips, för att minska den uttorkande effekten på huden.

Efter att du har filat av ditt top coat, blöt dina remover wraps med Nail Polish Remover. Lägg sedan den våta paden på nageln och vik folien runt fingret så att den sitter stadigt på plats. Låt det sitta i ca 10 minuter så att produkterna löser sig. Ta bort dina remover wraps och använd en nagelbands pusher för att försiktigt peta bort den lossade produkten. Om du har ömtåliga naglar rekommenderar vi att du istället använder en rosenpinne för att ta bort lös produkt. Om det fortfarande finns små rester kan du använda en buffer för att ta bort dem. Avsluta med att applicera olja på naglarna för att vårda dem.

Magic remover

När du använder Magic Remover måste du börja med att fila av top coat med en nagelfil med Grit 180/220. Detta steg är avgörande för att produkterna ska lösas upp genom att top coat tätar och kapslar in de återstående produkterna.

Efter att du har filat av ditt top coat, applicera ett tjockt och jämnt lager av magic remover över hela nageln. Tänk dock på att produkten inte får komma i kontakt med huden, eftersom detta kan orsaka en allergisk reaktion. Låt det verka i 10-15 minuter. Ta bort produkten med en nagelbands pushern. Om du har ömtåliga naglar rekommenderar vi att du istället använder en rosenpinne för att ta bort lös produkt. Om allt inte är upplöst, upprepa med ett lager Magic Remover och låt sitta i 5 minuter på det andra lagret. Avsluta med att torka av nageln med en luddfri pad indränkt i cleanser. Om det fortfarande finns smårester kan du använda en buffer för att ta bort dem. Avsluta med att applicera olja på naglarna för att vårda dem.