Club Nailster

Gå med i vår lojalitetsklubb helt gratis och tjäna belöningspoäng för dina inköp. Så vad väntar du på? Tjäna poäng när du handlar och spara pengar på ditt nästa köp!

Bli medlem Logga in

Tjäna poäng

Samla poäng på olika sätt och njut av fördelarna. När du handlar kan du tjäna 3% cashback i form av poäng. Dessutom har vi flera spännande sätt för dig att tjäna poäng, till exempel genom att följa oss på olika sociala medier. Oavsett vilket finns det gott om möjligheter att öka dina poäng och få ut ännu mer av din upplevelse hos oss.

Lös in dina poäng

När du har samlat poäng kan du använda dem för att få presentkort till vår butik och spara pengar på din nästa shoppingupplevelse! Genom att använda dina intjänade poäng kan du få extra värde och njuta av fördelarna med att handla hos oss. Så låt dina poäng arbeta för dig och gör din nästa shoppingresa ännu mer prisvärd.

Få förmåner som kundklubbsmedlem

Medlemmar i vår kundklubb har något extra att se fram emot. Vi tror att Nailster inte skulle vara vad det är idag utan våra underbara, trogna och lojala kunder.

Därför kan du som medlem i kundklubben se fram emot att få unika erbjudanden, gratis provprodukter och förmåner som ingen utanför kundklubben kan ta del av.

Gå med i kundklubben idag och missa inte förmånerna!

Skapa ett konto

Vanliga frågor och svar