Frakt

levereras inom 1-3 arbetsdagar med Bring

Vi strävar efter att skicka alla paket inom 24 timmar på vardagar, men under hektiska perioder kan det uppstå förseningar.

*Det tas hänsyn till helgdagar i Danmark, eftersom vi är ett danskt företag, och ditt paket kan eventuellt bli försenat på grund av detta.

Vi levererar med Bring. När produkten levereras från vårt lager får du ett mail från oss med det spårningsnummer som du kan använda till att spåra paketet. Varor som är på lagret levereras inom 1-3 arbetsdagar om inte annat anges i produktbeskrivningen.

GRATIS LEVERANS VID KÖP ÖVER 499 KR

Leverans till postombud pris: 29 kr
Hemleverans pris: 99 kr


Om du har några frågor om din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst

Om du inte hämtar din beställning inom den angivna hämtningsfristen (vanligtvis 10 dagar), kommer paketet att returneras till oss. Då måste du betala en ny fraktavgift på 29 kr. Detta gäller även om du inte har fått notifikation om att paketet kan hämtas ut.

Det är Postens ansvar att hålla ett öga på paketet.

Vanliga frågor

Du kan också hitta svaret på din fråga i vårt avsnitt vanliga frågor som vi har sammanställt utifrån de frågor som vår kundservice oftast får från er kunder.

Det är därför stor sannolikhet att du hittar det svar just du söker om du tittar där först. Om du vill läsa hela vår lista över vanliga frågor hittar du dem här. Om du inte får svar på din fråga, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med en beställning eller har du frågor om våra produkter? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna med alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha.

Kontakta oss