Om Os

Lär dig bakgrunden till Nailster för att bättre förstå vem vi är, vad vi står för samt våra målsättningar och värderingar.

Läs vidare och få bättre förståelse för hur vår idé blev till verklighet.

Hur grundades Nailster?

Idén för Nailster kläcktes redan 2019 då vi upptäckte att det fanns en stor lucka i det annars fantastiska nageluniversumet. På den tiden kunde vi inte hitta ett märke för nagelprodukter som erbjöd hög kvalitet till överkomliga priser som alla kunde ha råd med. Vi upplevde därför att det var väldigt dyrt om man ville ha snygga naglar som höll länge. Vi förstod snabbt att vi inte var ensamma om att tycka så. Vi såg det som ett stort problem, och det var början på vår underbara Nailster-resa.

Norra Europas största webbshop

Vi är otroligt stolta över vårt varumärke. På bara tre år har vi blivit norra Europas största webbshop för gellack och övriga nagelprodukter. Vi kan stolt meddela att vi vet vad vi sysslar med! Vi har förmånen att ha ett starkt expert-team och mer än 35 000 nagelentusiaster, fördelat på den svenska, danska, norska och tyska marknaden,  som delar vår kärlek till våra produkter.    

Kvalitetsprodukter för alla plånböcker

Kvalitet och överkomliga priser går hand i hand hos oss. Därför kan du utan problem köpa allt du behöver hos oss, vare sig det är färger eller andra nagelprodukter, utan att det kostar skjortan. 

Ve erbjuder mer än 250 härliga Gel Polish-färger för att tillgodose allas smak. Vi garanterar att du kommer falla pladask för flera av våra många färger. Vårt sortiment erbjuder även ett brett urval av tillbehör för nail art, förlängning och mycket mer. 

Nailsters Värderingar

Nailsters Uppdrag och Vision

Vi vill inspirera nagelentusiaster över hela landet att ge upp den dyra vanan och istället uppmuntra dem till att kasta sig ut i att skapa vackra naglar hemma. Vi följer upp vårt uppdrag hela vägen med våra professionella DIY-lösningar via våra sociala medier och här på hemsidan.

Även om vi är superhedrade över att vara det mest eftertraktade varumärket för naglar och tillbehör i norden, så sträcker sig vår dröm längre. Vår vision är att bli ett välkänt och älskat nagelmärke i övriga Europa, och därmed vara en stolt leverantör av Gel Polish och professionella startkits.

Vi är med dig hela vägen

Vi är övertygade om att bra service är nyckeln till ett starkt band mellan oss och våra värdefulla kunder. För att fullfölja detta löfte till punkt och pricka har vi inte bara ett starkt expert-team redo att hjälpa dig, utan vi har även skapat massor av steg-för-steg-guider i vårt guideuniversum. Vi säkerställer att du bara är några klick från att få den hjälp du behöver och söker.

Besök vårt Guideuniversum