Vad behöver jag för att ta bort mitt Gellack?

Gellack är fantastiskt, men som många andra Gellack så sitter det ordentligt fast och kan vara ganska besvärligt att ta bort - speciellt om du inte har rätt borttagningsredskap. Läs vidare här och ta reda på hur du lättast tar bort Nailster Gellack.

Vad behöver jag för att ta bort mitt Gellack?

Nailster startkit - Innehåller allt du behöver.

Steg för steg: 

  1. Börja med att lätt buffa på lackets yta, det gör det lättare att lösa upp lacket. 

  1. Ta Nailster Remover Wipes på naglarna och behåll dem sedan på med Nailster Soak-Off Nail Clips (10 stk.).

Det är viktigt att alkohol wipes ligger platt ner på nageln och täcker hela nageln - kom också ihåg spetsen. De måste sitta tätt så att vätskan kan arbeta.

  1. Låt dina Nailster Soak-Off Nail Clips sitta i 8-10 minuter. Har ditt Gellack suttit längre än 14 dagar så ska de sitta lite längre. 

  1. När tiden har gått så använder du försiktigt din nagelbandspusher på nageln och ”puttar” enkelt bort gellacken. Skulle det fortfarande finnas lite Gellack på nageln sätter du Nailster Soak-Off Nagelklämmor på nageln igen och väntar några minuter till. Ta enkelt bort eventuella rester med en Buffer.

Ta bort eventuella rester med en Buffer lätt.


Vård är viktigt!

Alla typer av avlägsnande av Gellack tar hårt på dina naglar och nagelband. Nagellackborttagaren tar dessvärre också bort viktiga oljor och fukt och därför kommer dina naglar och nagelband att behöva fukt när du är klar med att ta bort ditt Gellack.

Det är därför en bra idé att vara extra generös med din nagelbandsolja efteråt. Användningen av nagelbandsolja säkerställer också att fuktbalansen inte förändras.

Ändras fuktbalansen så spricker och delar sig dina naglar.