Pedikyr Västerås

För den som letar efter ett ställe att få fötterna omhändertagna är Västerås inte bara en spännande stad med ett trevligt kulturliv utan också en stad med ett bra utbud av nagelsalonger!

 

Det finns massvis att upptäcka i Västerås och mycket är faktiskt helt gratis. Gå på sightseeing längs stadens pittoreska kullerstensgator eller utforska de pulserande shoppingstråken i city. När fötterna känns slitna är det bara att slinka in på någon av de hemtrevliga nagelsalongerna som finns utspridda i centrum. 


Behandling för trötta fötter

Det är inte bara händerna som behöver omvårdnad utan också fötterna. Många nagelsalonger i Västerås erbjuder både manikyr och pedikyr i en avslappnande miljö. De flesta finns utspridda längs Stora Gatan, Torggatan och andra huvudstråk. Njut av en promenad i den lummiga Vasaparken innan du slår dig ned i en massagestol för en välförtjänt fotbehandling. 

 

Även fötterna blir fina av färg så passa gärna på och få dem lackade i en ton som passar din stil. 

 

Shopping och pedikyr

I Västerås innerstad finns det mängder med charmiga butiker som erbjuder allt från modekläder till hantverk och delikatesser. Det är lätt att man glömmer bort sig på stadens mysiga kullerstensgator. Här har du nära till allt – shopping, restauranger, kaféer och skönhetssalonger. 

 

Västerås har ett flertal prisvärda nagelsalonger i city. Boka tid i förväg eller gå på drop-in. De flesta salonger erbjuder allt inom fotvård och nagelvård.