Pedikyr Stockholm

Stockholm är en spännande storstad med mycket att erbjuda besökare. För den kulturintresserade finns det hundratals muséer och utställningar att besöka. Den som gillar mat kommer att stortrivas bland alla mysiga kaféer och prisbelönta restauranger i innerstan. Den som vill unna sig lite vardagslyx kan boka spa i Gamla Stan eller en skönhetsbehandling i City. Drömmer du om en riktigt skön manikyr är Stockholm ett spännande ställe med ett stort utbud av nagelsalonger.

 

Bästa pedikyr Stockholm

Att hitta bästa stället att få en manikyr på i Stockholm kan vara klurigt med tanke på det enorma utbudet av nagelsalonger. Bara innerstan har hundratals nagelsalonger som erbjuder behandlingar som förbättrar utseendet på dina fötter och tånaglar. I stadsdelarna Norrmalm och Södermalm kan du passa på och besöka den senaste utställningen på Fotografiska eller ta en promenad längs Barnhusviken innan du vänder in på någon av de pittoreska kullerstensgatorna för en stund på nagelsalongen.

 

Det är ofta som vi glömmer bort att ta hand om fötterna, trots att de är minst lika viktiga som att vårda händerna. I en traditionell pedikyr ingår filning och lackning av tånaglar, massage av benmuskler för att mjuka upp lederna och fotbad med mineraler. I Stockholm hittar du en uppsjö med bra salonger som erbjuder pedikyr till ett bra pris. De flesta håller en väldigt hög kvalitet med proffsiga terapeuter som är mästare på fötter. 


Pedikyr gellack Stockholm

Vill du få ut lite mer av din pedikyrbehandling kan vi rekommendera att du väljer pedikyr med gellack. Gellack är ett gelébaserat nagellack som håller längre än ett vanligt lack och därför passar tånaglarna väldigt bra. Dessutom finns gelélack i en mängd olika färger som ger dina fötter glans och glamour. Välj pedikyr med gellack om du få en lite lyxigare behandling på nagelsalongen. 

 

I Stockholm finns det mängder med salonger där du får slå dig ned i en bekväm massagestol, lyssna på avslappnande musik och njuta av en proffsig spabehandling. Vissa ställen erbjuder också ekologisk pedikyr med certifierade bioprodukter. En spa pedikyr kan ta 1 – 1.5 timme beroende på om du väljer fotmassage eller inte. Unna dig en härlig stund i nagelsalongen och låt dina fötter få den uppmärksamhet de förtjänar!