Pedikyr Södermalm

En av Stockholms trendigaste stadsdelar är Södermalm som med sin moderna arkitektur, hippa restauranger och spännande kulturliv lockar till sig tusentals besökare året om.

 

Letar du efter ett ställe i Stockholm där du kan få en riktigt bra pedikyr är Södermalm ett bra val. Här hittar du några av stadens bästa nagelsalonger som erbjuder allt inom fotvård och nagelvård.

 

Nagelsalonger med pedikyr

I närheten av Slussen ligger ett flertal nagelsalonger utspridda längs Götgatan och intill Allhelgonakyrkan. Här kan du förbättra utseendet på dina tånaglar och unna dig en välgörande fotmassage. Passa gärna på och besök Fotografiska som alltid har spännande utställningar på gång. 

 

Götgatan är ett av stadens bästa shoppinggator med ett omväxlande utbud av modebutiker, designshops och vintageaffärer. Är du konstintresserad finns det också många trevliga konstgallerior att besöka.

 

Ta hand om fötterna

Det är lätt att man glömmer bort att ta hand om sina fötter, trots att vackra fötter är minst lika attraktivt som vackra händer. Sköt om dina tår och naglar med en bra pedikyr som tar bort förhårdnader, smörjer in fötterna med välgörande oljor och ger tånaglarna glans. På Södermalm hittar du många bra ställen som erbjuder pedikyr till bra priser. De allra flesta håller en hög kvalitet och drivs av professionella terapeuter.