Pedikyr Örebro

Örebro med sin rinnande Svartå är en av landets största städer och ett spännande ställe som bjuder på gott om aktiviteter och attraktioner. Njut av en god middag på Frimurarholmen med utsikt över Örebro slott och Borgen. Örebro upptäcker man bäst till fots så dra på dina promenadvänliga skor och ge dig ut på sightseeingtur längs stadens pittoreska gator. När fötterna blir trötta kan du unna dig en stund på nagelsalongen för en skön pedikyr.

 

Nagelsalonger med pedikyr Örebro

Flertalet nagelsalonger i Örebro erbjuder både manikyr och pedikyr. De flesta hittar du i city och området kring den vackra Stadsparken. Unna dig ett välförtjänt fotbad följt av massage och manikyr av trötta fötter. Efteråt kan du fortsätta din promenad genom stadens mysiga stråk. Följ Svartåns strandremsa förbi stadsparken och upp mot Wadköping, stadens historiska del som bjuder på en rik historia, hantverksbutiker, god mat och spännande utställningar året om.

 

Fixa snygga naglar med pedikyr

Örebro har många prisvärda nagelsalonger där man kan slappna av i en hemtrevlig miljö och njuta av en avslappnande pedikyr. Boka tid eller gå på drop-in. I Örebro kan du få behandlingar inom fotvård och nagelvård från professionella terapeuter som tar väl hand om dina fötter.