Pedikyr Helsingborg

Få mjuka och fräscha fötter i Helsingborg! Vare sig du är bosatt i Helsingborg eller befinner dig temporärt på besök i staden så är det ett underbart ställe att vandra till fots. Efter en dags strosande längs Norra Hamnen eller City kan det kännas skönt med en fotmassage och pedikyr. 


Trendigaste pedikyrsalongerna i Helsingborg

I centrum hittar du Helsingborgs trendigaste nagelsalonger. Här kan du boka en lyxig pedikyrbehandling som ger dig mjuka, fina fötter och hjälper kroppen att slappna av. Passa på och få tånaglarna fixade med gellack eller gelé som får fötterna att glänsa.

 

Efter salongbesöket kan du strosa vidare till något av de många mysiga kaféerna på Söder för en bulle med bulle, helsingborgarnas svar på en maffig fikabulle som består av en fralla med en chokladboll (eller arraksboll) instoppad i brödet. Lite som en chokladbollssandwich!


Pedikyr gellack Göteborg

Letar du efter ett bra ställe att få tånaglarna målade med gellack finns det många salonger i Helsingborg att välja mellan. Gellack är ett bra alternativ för just tånaglar då det håller längre än traditionellt nagellack. Kombinera gärna med en skön fotmassage och peeling eller fotbad. Det kommer dina fötter att tacka dig för. En typisk behandling består av en avslappnande massage, klippning, filning och lackning av tånaglarna, antingen med ett vanligt lack eller shellack som är en blandning av nagellack och gel.