Pedikyr Göteborg

Göteborg är en populär stad för många nagelentusiaster men här finns också ett fantastiskt utbud av pedikyrsalonger som ger dina fötter en avslappnande stund i en mysig miljö med den vackra hamnstaden i bakgrunden.


Billig pedikyr Göteborg

Letar du efter billig pedikyr och råkar befinna dig i Göteborg får du inte missa ett besök på någon av de stadens många fina nagelsalonger. Här kan du gå på kafé längs kullerstensgatorna i Haga, njuta av sprudlande shoppingstråk och ett obegränsat utbud av kultur- och nöjesliv i form av muséer, teaterhallar och skönhetssalonger som erbjuder spa-style pedikyr till bra priser.

 

Att ta hand om fötterna är viktigt för både hälsan och välbefinnandet, I en pedikyrbehandling ingår inte bara filning och lackning av naglarna utan också massage av ben och muskler som hjälper till att mjuka upp lederna och reducera förhårdnader på undersidan av fötterna. Grädden på moset är förstås att du också lämnar salongen med riktigt läckra tånaglar.


Pedikyr gellack Göteborg

Pedikyr med gellack är populärt och i Göteborg finns det många salonger att välja mellan. Skäm bort dina trötta fötter med en skönhetsbehandling som sprider ro i hela kroppen. Gellack är perfekt för tånaglarna då det håller längre än ett vanligt nagellack (ca 2-4 veckor) Matcha med stilen på dina fingernaglar eller satsa på glans utan färg för en mer neutral look.

 

Göteborg har många pedikyrsalonger som erbjuder peeling, nagelvård, fotbad, Nail Art och lyxig fotmassage till låga priser. Du hittar många bra ställen i centrum och vallgravsområdet där man kan beställa manikyr och pedikyr samtidigt. Ett bra tips är att boka tid i förväg, så slipper du vänta mellan en behandling och nästa.