Naglar Västerås

Västerås är en stad som bjuder på många sevärdheter och ett pulserande kulturliv. Högst upp på listan över attraktioner står Västerås domkyrka, Anundshög och alla de fina promenadstråken längs Östra hamnen. Hela staden utgör ett stort friluftsmuseum som lockar besökare från alla världens hörn året om. 

 

Innerstan sträcker sig längs charmiga kullerstensgränder och shoppinggator med trendiga butiker och hemtrevliga kaféer med nybakat och gott kaffe. Här hittar du också ett bra utbud av nagelsalonger som erbjuder manikyr och pedikyr till bra priser.

 

Fixa naglar Västerås

Västerås är museernas och de forntida slottens stad. Varje stadsdel har något spännande att upptäcka, oavsett om du är historieintresserad eller bara vill strosa runt bland butiker och restauranger i city. Här möts historia och nutid i spännande virrvarr av moderna byggnader och små pittoreska trähus. 

 

Vill du fräscha upp naglarna i Västerås finns det ett flertal salonger utspridda i närheten av centralstationen och det moderna stadshuset. Ta en promenad längs Svartån som rinner genom hela staden och sväng sedan in på nagelsalongen för en stunds avslappning i en hemtrevlig miljö.  


Nagelsalonger Västerås

De flesta nagelsalonger hittar du i centrum och omnejd. Västerås ligger knappt 10 mil väster om Stockholm och precis vid Mälarens norra strand. En promenad längs Mälarens strand (Mälarpromenaden) är förresten något vi varmt rekommenderar. Sträckan är ca 4 km och följer vattnet från Lögastrand till stadstorget Lasse Färnlöfs plats där det ofta arrangeras aktiviteter och konserter. Bara ett stenkast härifrån finns vackra Mälarparken med sina lummiga omgivningar och trevliga kaféer.

 

Ta en fikapaus i parken och fortsätt sedan vidare till en nagelsalong Västerås city. Boka en klassisk manikyr eller fixa naglarna med gellack och akryl. I Västerås kan du fräscha upp dina naglar till ett bra pris.


Nagelförlängning Västerås

I Västerås centrum är utbudet av salonger som erbjuder nagelförlängning stort. Det är också här som du hittar stadens bästa shopping! Utforska de trånga smågatorna längs huvudstråken eller strosa runt i ett köpcentrum där du hittar allt från modebutiker till restauranger, kaféer och skönhetssalonger. Är du matintresserad rekommenderar vi också ett besök på Saluhallen Slakteriet och Skultuna Messingsbruk. 

 

Är du på besök i Västerås kan du gå på spa och bli omhändertagen av proffsiga terapeuter. De flesta spa ställen erbjuder en mängd olika behandlingar, inklusive manikyr, nagelförlängning och pedikyr. Unna dig en stunds avkoppling i en stressfri miljö som hjälper dig att slappna av och ladda på med ny energi.