Naglar Uppsala

Uppsala är Sveriges historiska universitetsstad och bjuder på många spännande sevärdheter, oavsett om du är kulturintresserad eller bara vill utforska staden. Uppsala domkyrka är ett måste för de flesta. Andra populära sevärdheter är Upplandsmuseet och Uppsala slott.Gillar du shopping kan vi varmt rekommendera en promenad längs Svartbäcksgatan, eller Gågatan som den kallas av lokalborna. Här hittar du stadens puls och kan strosa bland charmiga butiker och trendiga gallerior. Här finns också några av stadens bästa nagelsalonger!


Nagelsalong Uppsala

För den som uppskattar vackra trädgårdar är Linnéträdgården och Botaniska ett absolut måste. Bara ett stenkast därifrån rinner Fyrisån genom staden som en rusande pulsåder. På båda sidor om Fyrisån hittar du nagelsalonger utspridda längs stadens kullerstensbelagda smågator, samt i närheten av Uppsala stadsteater och Stadsbiblioteket. 

 

Skäm bort dina naglar med gellack, fransk manikyr och en mängd olika spa behandlingar. I centrumområdet hittar du de trendigaste nagelsalongerna som erbjuder manikyr, pedikyr och fotvård till väldigt bra priser.


Fixa naglarna i Uppsala

Välvårdade naglar ger ett fint helhetsintryck och i Uppsala kan du unna dig det senaste inom manikyr och nail art. Fixa naglarna med gellack, gelé och ombre, experimentera med färg och form tills du hittat den rättat stilen. Nagelförlängning med akryl och gellack är också populärt och ett sätt att förstärka naglarna så de inte går sönder lika lätt. 


Nagelförlängning Uppsala

Vid Uppsala Domkyrka och intilliggande Gustavianum finns ett dussintal nagelsalonger utspridda längs shoppinggatorna runt Sankt Eriks Torg. Letar du efter ett ställe att piffa upp och förlänga naglarna kan vi varmt rekommendera något av dessa ställen i city. 

 

För dig som vill ha långa starka naglar som ser naturliga ut är en förlängning ett bra val. Du kan självklart välja vilken längd och form du vill ha. Långa naglar är också perfekt för nail art!