Naglar Stockholm

Vår vackra huvudstad stoltserar med ett fantastiskt kulturarv och ljuvliga naturområden som får sitt största uttryck i den sagolika skärgården. Här finns också några av Sveriges absolut bästa nagelsalonger. Så oavsett om du bara vill fräscha upp dina naglar eller få en total nagel makeover är Stockholm ett mecka för passionerade Nail Art entusiaster.

 

Fixa naglar Stockholm

Letar du efter bästa stället i Sverige att fixa naglarna på är Stockholm för många det självklara svaret. Oavsett om du bor i Stockholm eller är på besök kan vi varmt rekommendera en visit hos nagelterapeuten medan du strosar längs stadens shoppingsstråk eller njuter av en rofylld stund i parken. Stockholm har hundratals muséer och kulturhallar, kaféer och uteserveringar, historiska byggnader och oförglömliga sevärdheter. Passa på och kombinera kulturliv med en välförtjänt pedikyr på en prisbelönt salong. 

 

Nagelförlängning Stockholm

På de flesta nagelsalonger kan du få behandling med akryl eller gellack samt förlänga naglarna till önskad längd och form. Nagelförlängning är ett bra sätt att stärka och skydda sköra naglar som har svårt att växa ut på egen hand. Antingen fäster man en tipp på nageln eller så klistrar man fast en hel plastnagel. Det är längden (och kvalieten) på dina egna naglar som avgör vilken metod som passar bäst.

 

Bästa nagelsalongerna i Stockholm

Stockholm är en stad som formligen sprudlar av kultur och historia. Gå på en självguidad tur bland botaniska trädgårdar och majestätiska monument. Stanna till vid ett konstmuseum eller strosa vidare till shoppingstråken. De bästa shoppinggatorna i Stockholm är Drottninggatan, Götgatan och Hamngatan. Det är också här du hittar många av de bästa nagelsalongerna.

 

Vill du spara tid på att leta nagelsalonger är Gallerian ett säkert kort. Gallerian är Stockholms pumpande shoppinghjärta, ett massivt köpcentrum i stadsdelen Norrmalm som hyser ett 80-tal butiker, restauranger, kaféer och spa ställen. Här hittar du självklart också ett bra utbud av nagelsalonger som erbjuder allt från klassisk manikyr till Nail Art med akryl, ombre och gellack, fransk manikyr och nagelförlängning.   

 

Göra naglar Stockholm och Östermalm

Den vackra stadsdelen Östermalm är lite av en hub för nagelsalongerna i Stockholm. Här kan du bokstavligt strosa från salong till salong på mindre än 3 minuter. Stadsdelen har gjort sig mest känd för sina tjusiga barer och restauranger kring Stureplan men här finns också ett pulserande kulturliv, mycket tack vare att Historiska muséet finns här. Är du intresserad av mat rekommenderar vi ett besök till Östermalmshallen där det går att köpa gravlax, räkor och massor med annat gott. Under sommartid anordnas det trevliga aktiviteter och föreställningar i Humlagårdens lummiga park.

 

Längs Sveavägen i Östermalm hittar du ett bra utbud av nagelsalonger. Få naglarna fixade och passa därefter på att promenera hela vägen upp till Observatorielunden i Vasastaden, möjligtvis stadens vackraste stadspark!