Naglar Sollentuna

Sollentuna är ett distrikt i norra delen av Stockholms län. Vill du åka på dagsutflykt eller njuta av en hel weekendresa utan att behöva köra särskilt många mil är denna vackra stad ett utmärkt alternativ. 


Sollentuna nagelsalong

Sollentuna bjuder på mängder med shopping och trevliga attraktioner. Under vinterhalvåret drar skidområdet Väsjöbacken till sig tusentals sportsugna besökare. Sollentuna Centrum är ett av landets största designorienterade shoppingcentra. Här kan du strosa längs 4 olika shoppingstråk med 115 butiker, kaféer och restauranger. 

 

I Sollentuna Centrum hittar du också några av Sollentunas bästa nagelsalonger, samlade på ett enda ställe!


Fixa naglarna i Sollentuna

Sollentuna är ett utmärkt semestermål för familjer som letar efter ett ställe med familjevänliga aktiviteter, roliga utflykter, spännande sevärdheter och nöjen året om. Besök Edsbergs slott – Sollentunas kulturhistoriska hjärta! Strosa genom Hvidovestråket som skär längs Malmparkens södra gräns. Ta gärna en kaffe med bulle på något mysigt kafé mitt i den lummiga stadsparken. Promenera sedan vidare till nagelsalongerna i city.  

 

I Sollentuna kan du fixa naglarna i en trevlig miljö och till ett riktigt bra pris. Nagelsalongerna erbjuder allt från akrylnaglar till behandlingar med gellack, traditionell manikyr och spa pedikyr från proffsiga nagelterapeuter som fräschar till och piffar upp dina naglar för att ge dem den rätta looken.