Naglar Södermalm

Södermalm är med sin vidsträckta kust en av Stockholms vackraste stadsdelar. Här finns allt från charmiga konstnärsbutiker till hippa kaféer, intressanta muséer och sprudlande shoppinggator. 

 

För den som vill fixa naglarna har Södermalm ett trevligt utbud av nagelsalonger som erbjuder allt från nail art till klassisk manikyr, fransk manikyr och pedikyr med gelé.

 

Nagelsalong Södermalm

Nagelsalongerna på Södermalm finns utspridda runt hela stadsdelen. Du hittar ett dussintal salonger längs Götgatan och i närheten av vackra Katarina kyrka. Passa på och besök denna historiespäckade kyrka från 1600-talet som ritats av kunglige arkitekten Jean de la Vallée. Varje år arrangeras en sagolik julkonsert som lockar till sig tusentals besökare.

 

Är du intresserad av bildhistoria kan du besöka Fotografiska som är ett modernt galleri beläget i en gammal industrilokal strax intill vattnet. Härifrån är det bara några steg bort till charmiga Nytorget där några av stadens bästa restauranger erbjuder klassisk svensk mat.


Nagelförlängning Södermalm

Upplev stadens urbana puls i centrala Södermalm. Idag är Slussen en mötesplats för stadens mäktiga kulturliv. Härifrån kan du strosa´vidare till Götgatan som är ett av Stockholms livligaste shoppinggator. Här hittar du också ett flertal nagelsalonger som erbjuder manikyr, pedikyr och nagelförlängning med akryl och gelé.

 

Nagelförlängning är en bra lösning om du har sköra naglar som lätt går sönder. Med akryl eller gelé går det att ge nageln önskad form, tjocklek och längd. Själva designen på naglarna görs efter dina önskemål. Det är bara fantasin som sätter gränserna!