Naglar Örebro

Örebro är en trevlig stad med natursköna omgivningar och massor med kulturaktiviteter och sevärdheter. Örebro slott är ett av landets vackraste medeltida slott och står på en holme mitt i centrum! För den som hellre stannar i city har Örebro mängder med spännande shoppingbutiker och stora gallerior där det både säljs mode och mat. Här kan du också hitta stadens bästa nagelsalonger!

 

Göra naglar Örebro

Vill du fixa naglarna i Örebro kan du enkelt kombinera en sightseeingtur genom city med ett trevligt besök på nagelsalongen. De flesta salonger hittar du i centrum eller i de större galleriorna strax utanför centrum. Svartån rinner genom hela staden från väster till öster och en trevlig promenad är att följa vattenstråket som korsar stadens största shoppinggator.

 

Stanna till i Slottsparken och njut av en nybakad kardemummabulle i en lummig miljö. Längs Köpmangatan och Drottninggatan, strax söder om Slottsparken, hittar du ett flertal bra nagelsalonger som erbjuder manikyr, nagelförlängning och nail art med akryl och gellack.


Nagelförlängning Örebro

Bästa sättet att upptäcka Örebro är att vandra till fots genom staden och stanna till vid de historiska byggnaderna och muséerna. Fortsätt sedan promenaden längs Svartån hela vägen fram till Stadsparken. Här kan du ta en fikapaus eller passa på och besöka nagelsalongen. På de flesta salonger kan du få nagelförlängning med akryl eller gelé från duktiga nagelterapeuter. Kombinera med en vanlig manikyr eller experimentera med färg och form för att hitta just din unika stil.


Nagelsalonger Örebro

På andra sidan om Stadsparken finns Örebros gamla stadsdel Wadköping. Här hittar du Cajsa Wargs museum, mysiga hantverksbutiker, medeltida arkitektur och historiska monument. 

 

Utbudet av nagelsalonger är däremot begränsat i Wadköping så du får ta dig tillbaka till city för att hitta de trendigaste salongerna längs Köpmangatan, Storgatan och Stortorget. Det är också här som stadens bästa shopping finns!