Naglar Malmö

Malmö är en pulserande metropol med många sevärdheter och en fantastiskt vacker kustremsa. Här blandas många olika kulturer som får uttryck i stadens härliga kulturliv och konstutbud. På mindre än 20 minuter kan du cykla genom hela staden, från city till stranden. Strosa genom innerstans många trevliga kullerstensgator. Stanna till vid Adolfs Torg och beundra det ståtliga monumentet i en Harry Potter-lik stadsmiljö. Bara ett stenkast härifrån hittar du också några av stadens toppsalonger för nagelentusiaster!

 

Fixa naglar Malmö

Letar du efter en stad med ett rikt utbud av Nail Art ställen har du hamnat rätt. Malmös många nagelsalonger finns belägna i områdena kring välkända turistattraktioner, som t.ex. Turning Torso (Nordens största skyskrapa) och charmiga Möllevångstorget. 

 

Shoppa loss i city eller besök de trevliga galleriorna och njut av mat från världens alla hörn. Vid St. Petri Kyrka kan du uppleva en historisk atmosfär och intressant medeltida arkitektur från 1300-talet. Fortsätt in bland de små kullerstensgatorna så lär det inte dröja förrän du hamnar framför en oemotståndligt mysig nagelsalong.

 

Nagelsalonger Malmö

Nagelsalongerna i närheten av Lilla Torg och Stortorget erbjuder manikyrbehandlingar och Nail Art till väldigt bra priser, mycket tack vare den höga konkurrensen. Under sommartid förvandlas Lilla Torg till en sprudlande folkfest med uteservering, konserter och teaterföreställningar. Hit kommer besökare och lokalbor för att njuta av en kall öl med trevligt umgänge och gratis underhållning. 

 

Många passar också på att boka tid på nagelsalongen! Malmös shoppingstråk sträcker sig från Stortorget till Triangeln. Längs Södergatan och Skomakaregatan hittar du mängder med nagelsalonger och nere vid Södertull finns det också ett stort utbud av SPA-ställen och skönhetsbutiker. Det är alltså inte särskilt svårt att hitta ett ställe att bygga naglar Malmö.

 

Akrylnaglar eller gelélack?

Är du på besök i Malmö får du inte missa att boka en trampbåt och ge dig ut längs de vackra kanalerna. Boka gärna tid på salongen under kvällen så kan du få ut det mesta av din sightseeing under dagen. På nagelsalongen kan du passa på att slappna av i en trevlig miljö och låta nagelexperterna ta hand om dina händer. 

 

Nagelsalongerna i Malmö erbjuder det mesta inom manikyr och Nail Art. Göra naglar Malmö är en bra idé om du vill fixa akrylnaglar eller få en uppfräschning med gelenaglar eller förlängning. Skaffa dig vackra, kreativa och inspirerande naglar med glitter, färg och ombre. Eller satsa lite extra och unna dig en SPA manikyr med gellack till ett riktigt bra pris.