Naglar Linköping

Linköping är en pulserande liten storstad med en uppsjö av aktiviteter och upplevelser att erbjuda besökare och lokalbor. Stadens rika kulturliv bjuder på en härlig blandning av historia, teater, musik och konst. För de shoppingsugna är galleriorna runt Stora Torget ett trevligt smultronställe. Det är också här som du kan hitta de bästa nagelsalongerna. 

 

Fixa naglarna i Linköping City

I Linköpings charmiga innerstad trängs de mysigaste kaféerna och de trendigaste butikerna jämsides med femstjärniga restauranger och ståtliga monument. Härifrån är det bara ett stenkast till Gamla Linköping – stadens historiska kvarter med sina ljuvliga kullerstensgator och hantverksbutiker.

 

Letar du efter ett ställe att fixa naglarna på i Linköping City är det en bra idé att starta från centrum och vandra uppåt mot stadens historiska stadsdel. Längs Apotekaregatan och Drottninggatan, vidare uppåt Storgatan och fram till Domkyrkoparken och Slottsträdgården med omnejd hittar du ett dussintal charmiga nagelsalonger på nära gångavstånd.Att upptäcka i Linköping

Bästa sättet att upptäcka Linköping är onekligen att vandra till fots genom stadens mysiga kvarter och historiska byggnader. Den storslagna slusstrappan vid Bergs slussar sträcker sig nästan 20 meter över havsytan. Vandra vidare in i City och upptäck kulinariska smågator med sköna bistroer och små pittoreska kaféer som bjuder på lokala delikatesser. Besök en av stadens fina nagelsalonger och passa på att njuta av en skönhetsbehandling från proffsiga nagelexperter!


Nagelsalonger i Linköping

Trots sin lilla storlek är Linköping ett spännande ställe för nagelentusiaster som vill få naglarna fixade på salong. I stadens skönhetsbutiker och nagelsalonger går det att få en klassisk manikyr, Nail Art med akryl, gellack, shellack och gnistrande dekorationer eller en lite lyxigare fransk manikyr till väldigt bra priser. Flertalet salonger erbjuder också lackning med gelé och nagelförlängning med ombre och akryl efter önskemål.

 

De flesta nagelsalongerna i Linköping är belägna i centrum. Vill du passa på att göra lite sightseeing finns det också trevliga salonger på andra sidan om Drottningbron, längs Nya Tannerforsvägen och Lindengatan. Fråga gärna vilka erbjudanden som salongen har just nu. Ofta går det att få riktigt bra rabatt på manikyr med lackning eller gellack och nagelförstärkning!