Naglar Helsingborg

Att fixa naglarna i Helsingborg är en bra och billig idé. Helsingborg bjuder på ett trevligt kulturliv längs Öresunds sydvästra kust. Nagelsalongerna finns utspridda både i city och nära stadens största sevärdheter. Missa inte tillfället att få naglarna fixade av riktiga proffs inom Nail Art. 

 

Naglar Helsingborg

Rådhuset i Helsingborg har klassats som en av Sveriges ståtligaste byggnader och vid rådhustorget hittar du ett flertal trendiga nagelsalonger. Centrum omgärdas av havsutsikt och Norra Hamnen ligger bara ett stenkast härifrån. Helsingborg är en förhållandevis liten stad som är väldigt trevlig för fotgängare och cyklister.

 

Ta en fika på något av stadens många mysiga kaféer, promenera längs den vackra marinan och strosa sedan vidare till nagelsalongen. För den som har tid över till att piffa upp naglarna är detta ett utmärkt avslut på en mysig eftermiddag. 

 

Nagelsalong helsingborg

I Helsingborg city (rådhuset, Knutpunkten och omnejd) hittar du mängder med bra nagelsalonger som erbjuder allt från gelélack och akryl till fransk manikyr, traditionell manikyr, nagelförlängning och Nail Art med spännande färger och texturer. Dessutom har de flesta salonger väldigt bra priser, oavsett om du väljer akryl, gellack eller gelé. 

 

Njut av en trevlig atmosfär och nagelterapeuter som får dina naglar att glänsa. Här kan du testa olika färger och material tills du hittar stilen som passar dig bäst. På de flesta salonger går det bra att kombinera manikyr och pedikyr så passa på och ta hand om fötterna också. Oftast går det att få rabatt om du bokar flera behandlingar samtidigt.