Naglar Göteborg

Är du på besök i Göteborg kan vi varmt rekommendera att du passar på och besöker någon av de trendiga nagelsalongerna som finns i denna vackra hamnstad. De flesta är belägna längs stadens populäraste shoppingstråk, i närheten av domkyrkan eller vid de största sevärdheterna. 

 

Här får du reda på var du kan hitta Göteborgs bästa nagelsalonger!

Fixa naglarna i Göteborg

Sverige näst största stad bjuder på allt man kan tänkas vilja uppleva under en weekendresa. Här finns ett blomstrande utbud av shopping, kulturliv och nöjen för alla intressen. Ta spårvagnen till Saltholmens skärgård (ca 30 min) eller shoppa loss på något av stadens många shoppingstråk. 

 

Göteborg är också ett litet mecka för den som vill unna sig en proffsig manikyr. Utbudet är stort för Nail Art entusiaster som letar efter bra ställen att fixa naglarna på. De bästa salongerna hittar du i vallgravsområdet och längs Kungsportsavenyn. 


Shopping, fika och nagelförlängning 

Göteborgs huvudstråk är Kungsportsavenyn (eller kort och gott Avenyn) där butikerna trängs sida vid sida längs en 850 m lång paradgata som sträcker sig genom hela stadsdelen Lorensberg, från Kungsportsbron till Götaplatsen. 

 

Kungsportsavenyn kan beskrivas som stadens pulserande artär. Här hittar man de bästa shoppingställena, hotell, kaféer, restauranger, och självklart också mängder med spännande nagelsalonger! 

 

Vill du förlänga naglarna kan vi rekommendera att du svänger in på smågatorna som löper parallelt med Kungsportsavenyn eller korsar avenyn diagonalt. I närheten av Röhsska museet (som är väl värt ett besök!) hittar du flertalet trevliga butikssalonger som erbjuder både frans- och nagelförlängning Göteborg till bra priser.


Bästa nagelsalongerna i Göteborg

Att kombinera semester med spa och skönhet är nog det bästa sättet att spendera en weekend i vackra Göteborg. Strosa uppför Avenyn, förbi Stora Teatern som bjuder på det bästa inom teater och musik året om, och över Kungsportsbron så hamnar du i vallgravsområdet. Vallgraven är en av stadens mysigaste distrikt och letar du efter nagelsalong Göteborg har du definitivt hamnat rätt. Här kan du botanisera i trendiga vintagebutiker, smaka på något fräscht och gott i Saluhallen och besöka Göteborgs ståtliga domkyrka.

 

Här finns också ett bra utbud av nagelsalonger som är som klippta och skurna för den som vill fixa naglar Göteborg billigt. På båda sidor om Västra hamngatan och längs Vallgatan har ett dussintal salonger öppnat på senare år som erbjuder allt från akrylnaglar till vanlig manikyr, gelénaglar och gellack från certifierade nagelterapeuter. Boka gärna tid 24 timmar i förväg. Att fixa naglarna i Göteborg är populärt och på så vis kan du vara säker på att en stol är ledig när du besöker salongen.