Manikyr Stockholm

Stockholm är för många Nordens vackraste huvudstad och här finns också mängder med aktiviteter för den kulturintresserade. Och mycket går faktiskt att uppleva helt gratis! Stockholms fantastiska kulturarv finns utspritt genom stadens alla hörn och varje stadsdel har något alldeles speciellt som är värt att upptäcka. Här finns också många av Sveriges bästa nagelsalonger. Så unna dig en välförtjänt manikyr när du befinner dig i Nordens Venedig!


Manikyr Stockholm

Stockholm är onekligen en av de bästa städerna i Norden när det kommer till utbudet av nagelsalonger. Här går det att hitta proffsiga nagelterapeuter som erbjuder allt från traditionell manikyr till häftiga Nail Art kreationer för den som vågar lite mer. Njut av en frisk dag i city, gå på kafé (stockholmarna älskar fika) eller museum, strosa längs Drottninggatan, Birger Jarlsgatan och Hamngatan där de trendigaste butikerna finns. Unna dig sedan en stunds avkoppling på någon av Stockholm trevliga nagelsalonger.Välvårdade naglar i Stockholm

Att få en manikyr är något vi alla borde unna oss med jämna mellanrum. Har du turen att bo i Stockholm har du en hel värld av salonger att välja mellan. Är du här på besök får du definitivt inte missa ett besök på nagelsalongen, oavsett vilken stadsdel du befinner dig i. Fina och välvårdade naglar säger mycket om din stil och personlighet, så varför inte höja stilen ett snäpp?


Nail Art manikyr Stockholm

I Stockholm hittar du det bästa inom Nail Art och nagelvård. Utbudet av behandlingar är stort. Välj att få en klassisk manikyr med nagelpolering, vårdande nagellack och välgörande oljor som återfuktar dina naglar och nagelband. Det går självklart också bra att kombinera traditionell manikyr med kreativ Nail Art och välja bland en mängd olika material och dekorationer. 

 

Unna dig en lyxig behandling för sköra naglar och trötta händer under ditt besök i Stockholm. Många salonger har drop-in men vill du undvika eventuella köer kan det vara en bra idé att boka tid i förväg. I Stockholm är det populärt med manikyr och speciellt på helgerna kan det snabbt bli fullbokat på många salonger.