Manikyr och pedikyr i Sollentuna

Sollentuna är en trevlig stad i Stockholms län med många bra nagelsalonger. Beställ manikyr och pedikyr på salongerna i Sollentuna Centrum eller besök en nagelbutik i city. Valmöjligheterna är många för den som vill piffa upp sina naglar!


Manikyr Sollentuna

Välvårdade händer ger ett speciellt helhetsintryck och visst är det kul att matcha färg och form på naglarna med den övriga stilen. I Sollentuna hittar du professionellt utbildade nagelterapeuter som tar väl hand om dina naglar. Nagelsalongerna i city erbjuder allt från traditionell manikyr till fransk manikyr, nagelförlängning och nail art med akryl och gellack. 

 

Sollentuna pedikyr

Sollentuna har ett flertal bra nagelsalonger som erbjuder pedikyr med fotmassage och fotbad. Passa på och unna fötterna en välförtjänt uppfräschning. Boka tid för en enkel pedikyr eller en spa behandling med lackning av tånaglar och väldoftande oljor. I Sollentuna hittar du trendiga nagelsalonger både i city och på det stora köpcentrat Sollentuna Centrum som erbjuder pedikyr till riktigt bra priser.