Manikyr Göteborg

Dina naglar kan uttrycka en alldeles unik stil samtidigt som det alltid är kul att visa upp snygga naglar. I Göteborg finns det mängder med smultronställen för den som gillar att syssla med Nail Art eller letar efter ett proffsigt ställe att få naglarna fixade på. 

 

Nagelkonst i Göteborg

Att unna sig en proffsig manikyr har blivit populärt och i Göteborg har ett stort antal salonger öppnat på senare år som är riktigt duktiga på naglar. Här kan du testa Nail Art i 3D, experimentera med klistermärken och strass eller bara njuta av en klassisk fransk manikyr. 

 

Sveriges näst största stad har en härlig puls som lockar till sig besökare från hela världen. Göteborg har också blivit en populär destination för Nail Art entusiaster som letar efter nya spännande tekniker och material som t.ex. chrome och glitterfade. Här hittar du ett stort utbud av trendiga nagelsalonger där certifierade nagelterapeuter erbjuder allt från gelénaglar till akrylnaglar, gellack och vanlig manikyr.


Fixa fina naglar till festen

Göteborgs nagelvärld är förstås inte bara för besökare utan den som har turen att vara bosatt i denna fantastiska stad har också turen att bo nära Sveriges vassaste nagelterapeuter. Flera av salongerna har kammat hem priser i olika svenska och internationella mästerskap. Nagelterapeuterna arbetar med toppmaterial som gellack och akryl. Så varför inte dra fördel av stadens fantastiska utbud av toppsalonger? 

 

Ska du på fest finns det ett flertal salonger med drop-in där du kan unna dig en snabb uppfräschande behandling av dina naglar, njuta av en uppfräschande manikyr eller få en statement manikyr med Nail Art teknik.