Få salongskvalitetsnaglar till en bråkdel av priset!

Vi har ägnat år åt att utveckla och förfina vårt sortiment av produkter, så att du har den absolut bästa grunden för långvariga och vackra naglar utan de extra kostnader som är förknippade med salongsbesök.

opinions

+2000 recensioner

Vilka resultat kan du förvänta dig?

Superbra upplevelse

Lätt att hitta det man behöver på hemsidan. Jag är mycket nöjd med de produkter jag har köpt. Det är fantastiskt med katalogen som följer med startpaketet, särskilt när man inte är så van vid att använda produkterna.

opinons
Camilla

Snygga fingrar!

Innan jag upptäckte detta kit dolde jag alltid mina händer eftersom jag var generad över mina naglar. Nu kan jag äntligen visa mina händer med självförtroende utan att känna att mina naglar är det första folk lägger märke till. Tack!

opinons
Mette

Kan alla göra det?

Ja, alla kan skapa sina egna vackra naglar med Nailster!


Självklart byggdes inte Rom på en dag, men även utan tidigare erfarenhet kan alla vara med tack vare våra användarvänliga, kvalitetspräglade produkter - och inte minst våra utförliga guider.


Ta en titt på vår sida för 'Shop The Look' där du kan se ett urval av våra andra kunders fantastiska resultat - om de kan, kan du också!

Se varför våra kunder ❤️ älskar oss!

Frågor & Svar

Gel-lack blir ett måste som du inte kommer vilja vara utan igen!

Vårt gel-lack är idealiskt för dig som vill ha hållbara naglar utan besvär. Vi känner alla till besvikelsen när nagellacket snabbt flagnar av.

Hos Nailster har vi löst detta problem! Genom att kombinera nagellack med gelé har vi skapat ett lack som håller i upp till tre veckor. Spara tid och pengar på nagelsalonger genom att välja vårt gel-lack startkit. Sätt stopp för daglig nagelvård - välj kvalitet som varar.

Få vackra naglar när du vill och var du vill!

Ännu en fördel med att göra dina egna naglar med våra specialiserade produkter är att du enkelt kan se till att du alltid har snygga och friska naglar, eftersom du kan göra dem precis när du vill och var du än är, oavsett var du befinner dig.

Så det är slut på att vänta på att salongen ska ha tid att fixa din trasiga nagel eller ge dina utväxter en kärleksfull hand!

Kom igång med Nailster