Gellack Göteborg

Få naglarna fixade med gellack i Göteborg. Oavsett om du är på besök i stan eller är bosatt här så får du inte missa ett besök på en mysig nagelsalong där proffsiga nagelterapeuter tar hand om dina händer och fötter. 

 

Gelenaglar Göteborg

Sveriges vackraste hamnstad har mycket att erbjuda inom kultur, shopping och skönhet. Bland de mest sevärda turistattraktionerna i staden kan vi bland annat rekommendera domkyrkan, konstmuséet och botaniska trädgården. Både i närheten av domkyrkan och längs Göteborgs vackra paradgata Avenyn hittar du många trevliga skönhetssalonger som erbjuder gelenaglar både inom manikyr och pedikyr. 

 

Gellack naglar Göteborg

Det är många som förväxlar gelenaglar med gellack naglar. Gellack är en kombination av lack och gele som målas precis som ett vanligt nagellack men måste härdas i en UV-lampa. Gelenaglar är ett genomskinligt material som ger blanka och fina naglar utan färg eller polering.

 

I Göteborg hittar du flera nagelsalonger som erbjuder både gellack och gelenaglar. Ta en promenad längs Kungsportsavenyn för att hitta stadens trendigaste salonger. Göteborgs huvudstråk sträcker sig 850 m från söder till norr och genom hela stadsdelen Lorensberg, från Kungsportsbron till Götaplatsen. Passa på och kombinera din sightseeing längs Avenyn med en välförtjänt paus i en mysig nagelsalong.