Gelenaglar Stockholm

Stockholm är en ljuvlig storstad som man gärna besöker om och om igen, oavsett om du är kulturintresserad, matintresserad eller reser med familjen. Sveriges fantastiska huvudstad bjuder på allt man kan önska sig, från sightseeing till attraktioner och spaupplevelser. 


Letar du efter en bra nagelsalong i Stockholm? Här kan du frossa bland salonger som erbjuder manikyr och nail art med gelé till ett billigt pris.

Nagelsalonger Stockholm

I Stockholm finns det mycket att se och uppleva. De populäraste ställena är förstås Gamla stan, Djurgården, Stockholms Slott och vackra stadsdelen Södermalm. Det är också i närheten av dessa turistattraktioner som du hittar de bästa nagelsalongerna.


Det är inte alltid som du behöver boka tid på en nagelsalong i Stockholm men det kan vara en bra idé om du vill undvika köer. Att fixa gellack naglar är väldigt populärt i storstäderna. Du hittar också mängder av spännande erbjudanden på salongerna i city där det går att få 25 – 50 % i rabatt på behandlingar som utförs av nagelexperter. 


Gelenaglar Gamla Stan och Södermalm

På nagelsalongerna i Gamla Stan och Södermalm går det att få allt från traditionell manikyr till nagelförlängning, gellack och gelénaglar till ett bra pris. Gelenaglar är naglar som behandlats med gelé, ett material som stärker naglarna och ger glans. Gelenaglar kan skulpteras till önskad längd och form eftersom det går att lacka med flera lager som härdas i en UV-lampa. 

 

Det finns många nagelsalonger i Stockholm som erbjuder gelébehandlingar. Ett 40-tal av dessa finns utspridda i Gamla Stan och Södermalm. Är du på besök i Stockholm får du inte missa stadens historiska stadsdel och vad kan då passa bättre än att få en manikyr samtidigt? Södermalm bjuder istället på ett rikt kulturliv med stadens bästa muséer (Stadsmuseet, Fotografiska) och en helt underbar utsikt över kanaler och öar. Längs Götgatan hittar du också några av Södermalms bästa nagelsalonger!