Akrylnaglar Stockholm

Stockholm har massor att erbjuda för den som gillar historia, kultur, nöjen och trevliga turistattraktioner. Omgärdat av kanaler och öar är staden en av de absolut vackraste i Norden och väl värd ett besök. Det är också en stad med väldigt bra nagelsalonger. Här kan man få en traditionell manikyr eller måla naglarna med akryl. Utbudet är stort och spännande i Stockholm!


Fixa akrylnaglar Stockholm

Stockholm är ett utmärkt ställe för den som vill fixa akrylnaglar. Akryl är ett slitstarkt material och lämpar sig därför utmärkt för Nail Art och nagelförlängning. I Stockholm hittar du hundratals salonger som erbjuder akrylnaglar till ett bra pris. 

 

Experimentera med olika färger och texturer för att hitta din egen stil. Oavsett om du vill fräscha upp dina akrylnaglar eller aldrig testat akryl tidigare finns det mängder med olika stilar att välja mellan.


Bästa salongerna med akrylnaglar

Det är inte alla nagelsalonger som erbjuder akryl. Vissa arbetar inte alls med materialet utan föredrar t.ex. gellack. Därför kan det vara bra att veta vart du hittar salongerna som specialiserar sig på akryl naglar i Stockholm.

 

I området runt Hötorget hittar du många spännande ställen där du kan fixa akrylnaglar till ett bra pris. Hötorget är beläget i stadsdelen Norrmalm i Stockholms innerstad – mellan Drottninggatan och Sveavägen som är två av stadens populäraste shoppingsstråk. Intill Hötorget finns det ståtliga Konserthuset och varje söndag förvandlas hela torget till en välbesökt loppmarknad där det säljs allt från vinylplattor till gamla möbler och second hand kläder. 

 

I närheten av Hötorget, längs hela Norrmalm, hittar du ett 20-tal nagelsalonger som erbjuder manikyr, handmassage, pedikyr och Nail Art. Många är prisvärda men det kan vara bra att jämföra priser på de olika salongerna först innan du bokar tid. Ta också reda på vilka erbjudanden som finns just nu!


Nail Art akryl Stockholm

Akryl är ett populärt material för den som sysslar med Nail Art. I Stockholm hittar du proffsiga Nail Art salonger som fräschar till dina akrylnaglar, förlänger och ger naglarna den perfekta formen. Akryl kan däremot vara svårt att få bort från naglarna och vi rekommenderar att du vänder dig till en specialist för att avlägsna rester av akryl från naglarna. Många nagelsalonger erbjuder borttagning av akryl i kombination med en klassisk manikyr till bra priser. Tänk på att fransk manikyr tar längre tid så vill du kombinera akrylnaglar med en lite lyxigare manikyr är det bäst att boka tid i förväg.