Akrylnaglar Göteborg

Är du på besök i Göteborg kan du alltid passa på och fixa naglarna i någon av stadens många nagelsalonger. De flesta är belägna i centrum, längs stadens populäraste shoppingstråk och i närheten av domkyrkan. 

 

Här avslöjar vi var du hittar de bästa salongerna i västkustens vackraste hamnstad.

 

Fixa akrylnaglar under weekendresan

Sverige näst största stad bjuder på allt man kan tänkas vilja uppleva under en weekendresa. Här finns ett blomstrande utbud av shopping, kulturliv och nöjen för alla intressen. Man kan ta spårvagnen till Saltholmens skärgård på en halvtimma, besöka minnesvärda kulturattraktioner eller shoppa loss på stadens fina shoppingstråk. 

 

För den som vill unna sig en proffsig manikyr är Göteborg som ett litet mecka för Nail Art entusiaster. Utbudet av akryl naglar Göteborg är stort, oavsett vilken stadsdel du befinner dig i. Ofta går det också att få naglarna fixade till ett riktigt bra pris.

 

Bästa nagelsalongerna i Göteborg

De trendigaste nagelsalongerna hittar du längs Avenyn och på andra sidan om Kungsportsbron. Vallgraven är stadens kanske mysigaste distrikt och här finns mängder med nagelsalonger för den som vill fixa naglar Göteborg billigt. Certifierade nagelterapeuter erbjuder besökare och göteborgare klassisk manikyr, akrylnaglar, gelénaglar och gellack. Tänk på att boka tid i förväg. Att få naglarna fixade är populärt i Göteborg!