Anvendelsesguide

Nedan finner du vår Nailster-guide för både applicering och borttagning av Gellack med tillhörande videoguider.


Applicering av Nailster Gellack


Nedan finner du en videoguide:


Du behöver följande

- Nailster startkit (Premium eller Professional)

- En eller flera färgerSteg 1: Förbered dina naglar

Grundlig förberedelse är oerhört viktigt eftersom det hjälper till att säkerställa en bra hållbarhet på din Gellack.


Förbered naglarna genom att tvätta dina händer för att få bort smuts och orenheter. Efter detta rengörs nagelplattan genom att trycka tillbaka dina nagelband med nagelbandspinnen. Utöver detta är det också viktigt att ta bort den döda huden vid nagelbandskanten. Klipp sedan nagelbanden med nagelbandssaxen.


När nagelplattan är fri från döda hudceller, använd en buffer och fila lätt ovanpå nagelplattan för att göra den matt. Detta tar bort nagelplattans oljelager och gör att gellacken får ett bättre grepp om nageln.


Torka av naglarna med Nailster Cleanser och luddfria pads för att ta bort eventuella oljerester på naglarna. Avsluta med att applicera en primer och låt dem lufttorka.


Steg 2: Base Coat

Applicera ett tunt lager Nailster Gel Base Coat jämnt över hela nageln. Det är viktigt att gellacken inte rör eller kommer i kontakt med huden och nagelbanden. Försegla nagelspetsen genom att applicera Base Coat ovanpå nagelspetsen samt bakom nageln. Detta stänger till gellacken, vilket säkerställer att gellacken inte drar ihop sig.


Härda Base Coaten i 60 sekunder i UV / LED-lampan.


Steg 3: Color Coats

Applicera din valda Color Coat med tunna svep och jämnt över hela nageln. Försegla nagelspetsen en gång till.


Härda Color Coat i 60 sekunder i vår UV / LED-lampa.


Applicera så många lager som behövs och härda mellan varje lager. Det är också viktigt att din Color Coat inte kommer i kontakt med huden eftersom detta påverkar gellackens finish.Steg 4: Top Coat

Applicera önskad Top Coat: No Wipe, Shine eller Matte. Applicera ett tunt och jämnt lager och försegla nagelspetsen.


Härda din Top Coat i 60 sekunder i UV / LED-lampan.


Om du har applicerat Top Coat Shine är det efterföljande viktigt att du tar bort det klibbiga lagret ovanpå din Top Coat efter det har härdat. Detta görs med luddfria wipes och Nailster Cleanser.


Avsluta med antingen Nailster Cuticle Oil eller Nailster Nagelbandsolja Pen för att vårda dina naglar och nagelband.


Tips

Att förbereda naglarna är absolut nödvändigt i förhållande till både resultat och hållbarhet - följ därför steg 1. Förberedning noggrant.

Se till så att du aldrig utsätter flaskor för ljus från lampan eller direkt solljus eftersom det kan härda produkten och göra lackerna stela och klumpiga.


Borttagning av Nailster Gellack

Du behöver:

- Nagelfil

- Soak Off nagel-clips

- Bomullsrondeller

- Nailster Remover

- Nagelbandspinne

- Nagelolja


Steg 1: Fila ner gellacken

Fila försiktigt ytan på gellacken med en nagelfil. Det gör att nagellackborttagaren kan tränga in i gellacken och därmed lösa upp den.


Steg 2: Soak Off

Efter detta blöts bomullsrondellerna med Nailster Remover och placeras på varje nagel. Förslut med våra Soak Off Nail nagel-clips. Låt dem sitta i 10 minuter. Det är viktigt att bomullsrondellerna inte sitter för länge, eftersom nagellackborttagaren kan avdunsta och därmed stelnar gellacken igen. Är bomullsrondellerna därför inte våta lägre efter 10 minuter och gellacken inte har lossnat tillräckligt, fuktas de en gång till och sätts på igen i ett par minuter.


Steg 3: Skrapa av gellacken

Ta bort nagel-clipsen och bomullrondellerna och skrapa bort gellacken med nagelbandspinnen. Var uppmärksam på att du inte ska skrapa hårt på nagelplattan utan att gellacken ska ha lossnat och kan därför skrapas loss väldigt varsamt.


Steg 5: Rester

Om det finns få rester av gellack kvar på nageln kan du helt enkelt nöjas med att ta bort dem med buffen för att få en helt ren nagelplatta.


Steg 6: Nagelolja

Avsluta med nagelolja för att vårda och ge näring till dina naglar och nagelband.


Tips: Prova vår Magic Remover:

Vår Nailster Magic Remover tar lätt och effektivt bort din gellack. Det fungerar snabbare än en vanlig nagellackborttagare och är lättare att arbeta med eftersom den bara behöver appliceras på nageln och sitta i 10 minuter. Kom ihåg att fila ner gellacken så att Magic Remover kan tränga in i gellacken och lösa upp den. Skrapa bort eventuella rester av gellacken med nagelbandspinnen eller en orangepinne och applicera slutligen nagelolja för att vårda naglarna.