Nagelinspiration

Inspiration
Nagelinspiration

Att börja med Nail Art är för många nagelentusiaster ett sätt att förvandla pedikyr till en konstform. Låt dig inspireras av våra spännande kollektioner och börja fixa snygga naglar hemma!


Gellack inspiration

Gellack är ett av de enklaste materialen att arbeta med om du vill bygga starka, glänsande naglar som håller längre än ett vanligt nagellack. Gellack är en blandning av gelé och nagellack som måste härdas i en UV/LED-lampa för att lacket ska sitta ordentligt.

Hos Nailster hittar du en hel uppsjö av inspo naglar i spännande toner som t.ex. Fireworks, Fairy Dust, Peach Glow och Pink Bling med ”cat eye” effekt som gör att du kan flytta runt glittret i lacket för att skapa det mönster du vill ha. Ta en närmare titt på vår senaste kollektion för massor av gellack inspo!


Nail Art inspiration

Vill du skulptera dina naglar med spännande mönster, dekorationsstenar, folie och stickers? Med Nailster Nail Art Kit kan du släppa lös din inre artist och börja utforska det oändliga nagelkonstuniverset. I startpaketet ingår allt du behöver för att komma igång med nagelkonst, inklusive dotting tool pennor och gnistrande stenar. Själva lacket får du köpa till. 

Hitta inspiration naglar i en kollektion med över 200 exklusiva lacktoner. Frossa bland trendiga färger med spår av guldpärlor, glitter, pärlemor och ljusreflekterande pigment. Hos oss är det bara fantasin som sätter gränserna!

Senaste artiklarna

Se alla

Kategorier

Inspiration

Låt dig inspireras av Nailsters många kunder.