Appliceringsguide

Titta på vår instruktionsvideo här och hitta de produkter som använts nedan.

Har du allt du behöver?

Gel Polish Starter kit Professional

Läs mer

LÄS GUIDEN

01. Förbered dina naglar

Grundlig förberedelse är oerhört viktigt eftersom det hjälper till att säkerställa en bra hållbarhet på din Gellack.
Förbered naglarna genom att tvätta dina händer för att få bort smuts och orenheter. Efter detta rengörs nagelplattan genom att trycka tillbaka dina nagelband med nagelbandspinnen. Utöver detta är det också viktigt att ta bort den döda huden vid nagelbandskanten. Klipp sedan nagelbanden med nagelbandssaxen.
När nagelplattan är fri från döda hudceller, använd en buffer och fila lätt ovanpå nagelplattan för att göra den matt. Detta tar bort nagelplattans oljelager och gör att gellacken får ett bättre grepp om nageln.
Torka av naglarna med Nailster Cleanser och luddfria pads för att ta bort eventuella oljerester på naglarna. Avsluta med att applicera en primer och låt dem lufttorka.

 

02. Base Coat

Applicera ett tunt lager Nailster Gel Base Coat jämnt över hela nageln. Det är viktigt att gellacken inte rör eller kommer i kontakt med huden och nagelbanden. Försegla nagelspetsen genom att applicera Base Coat ovanpå nagelspetsen samt bakom nageln. Detta stänger till gellacken, vilket säkerställer att gellacken inte drar ihop sig.
Härda Base Coaten i 60 sekunder i UV / LED-lampan..

 

03. Color Coats

Applicera din valda Color Coat med tunna svep och jämnt över hela nageln. Försegla nagelspetsen en gång till.
Härda Color Coat i 60 sekunder i vår UV / LED-lampa.
Applicera så många lager som behövs och härda mellan varje lager. Det är också viktigt att din Color Coat inte kommer i kontakt med huden eftersom detta påverkar gellackens finish.

 

04. Top Coat

Applicera önskad Top Coat: No Wipe, Shine eller Matte. Applicera ett tunt och jämnt lager och försegla nagelspetsen.
Härda din Top Coat i 60 sekunder i UV / LED-lampan.
Om du har applicerat Top Coat Shine är det efterföljande viktigt att du tar bort det klibbiga lagret ovanpå din Top Coat efter det har härdat. Detta görs med luddfria wipes och Nailster Cleanser.
Avsluta med antingen Nailster Cuticle Oil eller Nailster Nagelbandsolja Pen för att vårda dina naglar och nagelband.

 

 

TIPS

Att förbereda naglarna är absolut nödvändigt i förhållande till både resultat och hållbarhet - följ därför steg 1. Förberedning noggrant.
Se till så att du aldrig utsätter flaskor för ljus från lampan eller direkt solljus eftersom det kan härda produkten och göra lackerna stela och klumpiga.