Borttagning av Nailster Gellack med klemmer

Titta på vår instruktionsvideo här och hitta de produkter som använts nedan.

Har du allt du behöver?

Borttagningskit Basic

Läs mer

LÄS GUIDEN

01. Fila ner gellacken

Fila försiktigt ytan på gellacken med en nagelfil. Det gör att nagellackborttagaren kan tränga in i gellacken och därmed lösa upp den.

02. Soak Off

Efter detta blöts bomullsrondellerna med Nailster Remover och placeras på varje nagel. Förslut med våra Soak Off Nail nagel-clips. Låt dem sitta i 10 minuter. Det är viktigt att bomullsrondellerna inte sitter för länge, eftersom nagellackborttagaren kan avdunsta och därmed stelnar gellacken igen. Är bomullsrondellerna därför inte våta lägre efter 10 minuter och gellacken inte har lossnat tillräckligt, fuktas de en gång till och sätts på igen i ett par minuter.

03. Skrapa av gellacken

Ta bort nagel-clipsen och bomullrondellerna och skrapa bort gellacken med nagelbandspinnen. Var uppmärksam på att du inte ska skrapa hårt på nagelplattan utan att gellacken ska ha lossnat och kan därför skrapas loss väldigt varsamt.

04. Rester

Om det finns få rester av gellack kvar på nageln kan du helt enkelt nöjas med att ta bort dem med buffen för att få en helt ren nagelplatta

05. Nagelolja

Avsluta med nagelolja för att vårda och ge näring till dina naglar och nagelband.

 

TIPS

Prova vår Magic Remover:
Vår Nailster Magic Remover tar lätt och effektivt bort din gellack. Det fungerar snabbare än en vanlig nagellackborttagare och är lättare att arbeta med eftersom den bara behöver appliceras på nageln och sitta i 10 minuter. Kom ihåg att fila ner gellacken så att Magic Remover kan tränga in i gellacken och lösa upp den. Skrapa bort eventuella rester av gellacken med nagelbandspinnen eller en orangepinne och applicera slutligen nagelolja för att vårda naglarna.